City Gross – Laktosfri

City Gross - Laktosfria matkasse

5 middagar, 4 personer

Prova-på-pris - 419 kr

Ord.Pris - 619 kr

Portionspris - 30,95 kr

Coop – Laktosfri matkasse

Coop - Laktosfri matkasse

4 middagar, 4 eller 2 personer

Ord.pris 4 personer - 599 kr,

2 personer - 449 kr

Portionspris 4 personer - 37,44 kr

2 personer - 56,13 kr

Linas-Laktosfria Barnkasse

Linas - laktosfria barnkasse

5 middagar, 4 personer

Prova-på-pris- 599 kr

Ord.pris - 869 kr

Portionspris - 43,45 kr

City Gross-Viktmästarna

City Gross - Viktväktarna laktosfri

5 middagar, 4 personer

Prova-på-pris 529 kr

Ord.pris - 729 kr

Portionspris - 36,45

Laktosfri matkasse

Laktosfri matkasse

Vad är laktosfritt?

I en laktosfri matkasse så väljer man bort mejeriprodukter eller byter bort dom mot andra laktosfria alternativ. Det kan vara Sojamjölk, Rismjölk eller andra vegetabiliska produkter som passar in att använda. Laktosfritt är inte bara bra för laktos intoleranter det fungerar också för dig som är har en känslig mage. Det hjälper magen genom att du tar bort ett mjölksockret (laktos) så magen inte behöver bryta ner det.

 

Varför laktosfri matkasse?

Det finns ett väldigt stort utbud av laktosfria produkter på affärer. Så varför ska du behöva åka till affären för att köpa dina produkter. När du kan få allt hemskickat till dörren. Vi på billigaste matkassen tycker att du ska ta det ett steg framåt genom att beställa hem en laktosfri matkasse och slippa åka till affären. Därför har vi på billigaste matkassen letat fram de mest prisvärda matkassarna som är laktosfri så du inte behöver göra det. 

Om du är letar efter en matkasse åt din barnfamilj så rekommenderar vi att du köper en barnkasse, om ditt barn är laktosallergisk så finns det såklart en laktosfri barnkasse som du kan välja. Vi på billigaste matkassen vill att du ska hitta en laktosfri matkasse som du vill ha och behöver. Därför försöker vi att hitta de bästa matkassarna och barnkassarna så att just ditt barn får det den behöver. Vi har även en glutenfri matkasse om ditt barn är glutenallergiker.

Om du vill veta mer om oss så kan du klicka här för att läsa vad vi gör på denna sida.