City Gross – Glutenfri

City Gross - Glutenfri

5 middagar, 4 personer

Prova-på-pris - 449 kr

Ord.pris - 649 kr

Portionspris - 32,45 kr

Linas – Barnkasse glutenfri

Linas - Barnkasse glutenfri

5 middagar, 4 personer

Prova-på-pris - 599 kr

Ord.pris - 889 kr

Portionspris - 44,45

Hälsomatkassen

Årstiderna - Hälsomatkassen

5 middagar, 2 personer

Prova-på-pris -

Ord.pris - 663 kr

Portionspris - 66,30 kr

Glutenfri matkasse

Glutenfri matkasse

 

Vad är glutenfritt?

I en glutenfri matkasse är det produkter som inte innehåller gluten. Vad är då gluten? Det är ett protein som finns i vetemjöl, råg, korn. Det fungera som ett lim i en deg som gör degen elastiskt. För att få något glutenfritt så kan du använda dig av naturliga produkter som fungerar lika bra som vetemjöl. T.ex Potatismjöl, sojamjöl, kikärtsmjöl som är utan gluten.

Det är många som är känslig mot gluten, många får ont i magen och andra lindriga symtomer. Tyvärr finns det vissa som inte kan äta gluten alls då det skadar tunntarmens slemhinna. Om du är känslig mot gluten bör du sluta äta det och kolla upp med en läkare om ditt tillstånd.  

Glutenfri matkasse

Så för dig som är glutenintolerant så har vi på billigaste matkassen tagit fram den mest prisvärda glutenfria matkassen för dig. De stunder du letar att hitta glutenfria produkter på affären och komma på bra recept som är glutenfritt är över. Nu är det bara att beställa hem en glutenfri matkasse till din närmaste affär eller direkt hem till dörren. Det bästa är att det kommer alltid med recept. Så du behöver inte tänka på vad du ska laga för mat varje dag.

Vi på billigaste matkassen ser till att du hittar den matkasse du behöver!
Om du är glutenallergisk rekommenderar vi på billigaste matkassen att du ska testa en glutenfri matkasse, en glutenfri matkasse för dig, ditt barn eller familj är bra. Ni slipper åka till affären och handla specifika glutenfria varor utan får istället hem en matkasse som är färdigplockad med recept.
Om du köper en matkasse så blir det mindre svinn, du bidrar till miljön eftersom det blir mindre rester!

Vi på billigaste matkassen vill att du ska hitta rätt matkasse för dig som även har allergier. Därför har vi även Laktosfria matkassar och inte bara glutenfria matkassar.